اصول صحیح تخفیف گذاری برای محصول و خدمات

16 دقیقه مطلعه
1 ماه پیش
نوشته شده توسط
در این بخش به برسی کامل موارد زیر میپردازیم

بـــــــــــــی‌نهایت بدرخــــش!

رایگان مشاوره بگیر و مسیر رشد دیجیتال کسب‌وکارت رو هوشمندانه و بدون اتلاف وقت پیش برو

تخفیف گذاری برای محصول یا خدمات ایده هوشمندانه برای فروش بیشتر است. یک تخفیف آگاهانه با استراتژی مناسب کافی است تا خیل بسیار زیاد مشتریان را وارد وب سایت خود کنید و کالاهای زیادی را به فروش رسانید. ولی ماجرای تخفیف همیشه هم خوب نیست. از عادت کردن مشتریان به تخفیف گرفتن تا بی‌ارزش شدن محصولات و یا خدمات و حتی کاهش اعتماد به نفس شما در مدیریت سایت از جمله پیامدهای منفی تخفیف گذاری با استراتژی اشتباه است.

هیچ کسی تخفیف گذاری برای محصول را نهی نمی‌کند. از طرفی حتی ممکن است با پتانسیل بالایی برای فروش کالا و یا خدمات روبرو شوید. نکته کلیدی، داشتن استراتژی برای تخفیف دادن در وب سایت است. حتی مغازه دارها و یا فروشگاه‌های فیزیکی به سبک سنتی هم در ماجرای تخفیف استراتژی دارند. در این مقاله از سئوپال قصد داریم تا هفت نکته از روش های درست تخفیف دادن در سایت و یا فروشگاه فیزیکی را بررسی کنیم. از طرفی قصد داریم تا درباره پیامدهای منفی استراتژی‌های نامناسب برای تخفیف‌های نابهنگام نیز صحبت کنیم.

تخفیف گذاری محصولات

۷ تکنیک برای آنکه با تخفیف گذاری محصولات سود کنید

واژه تخفیف کافی است تا خیلی‌ها به سراغ خیلی فکرهای عجیب و غریب بروند. مثلاً عده‌ای از این واژه انتظار کالا و یا خدمات بی‌کیفیت و نامناسب دارند. بعضی هم فکر می‌کنند که تخفیف دهنده در شرایط اقتصادی نامناسب قرار گرفته و یا در کل می‌خواهد کالای خود را با هر روش رد کنید. از طرفی تخفیف گذاشتن صرفاً آتش زدن مال نیست، بلکه برعکس حتی می‌تواند باعث درآمدزایی و کسب سود قابل توجهی شود.

تخفیف گذاری برای محصول اگرچه در ظاهر فروش کالا با قیمت کمتر از انتظار ماست؛ اما در عمل به دنبال استراتژی افزایش فروش هستیم. در این صورت سود خود را از فروش بیشتر کالا و یا خدمات به دست می‌آوریم. تمام تکنیک‌هایی که قرار است در این مقاله از آنها صحبت کنیم نیز ارائه راهکارهای تخفیفی برای فروش بیشتر کالاها هستند. راهکارهایی مانند:

برای افزایش رضایتمندی مشتری ناراضی تخفیف دهید

اولین نکته، ارائه تخفیف موردی برای مشتریانی است که به هر دلیلی از خدمات شما چه برای فروش کالا و یا ارائه خدمات ناراضی هستند. به عنوان مثال ممکن است یک مشتری از برخی مشکلات فنی و یا غیر فنی کالایی و یا نحوه ارائه خدماتی از مجموعه شما چه فیزیکی یا آنلاین ناراضی است. در این لحظه با تجربه بد کاربر روبرو هستید. همین کاربر و یا مشتری حالا هر جا که بنشیند از بدی‌های مجموعه‌ی شما سخن خواهد گفت و یک تجربه بد کافی است تا موجی از تصورات غلط درباره مجموعه‌ی شما به راه افتد. شما که این حجم از اتفاقات و سوء برداشت‌ها را نمی‌خواهید. اما می‌توانید با سیاست تخفیف موردی برای مشتریان ناراضی از آنها دلجویی کرده و تصویر ذهنی بهتری در آنها ایجاد کنید. البته در این روش چند نکته را فراموش نکنید:

  1. روش تخفیف مناسبی را انتخاب کنید. شما می‌توانید از روش‌ها مانند کد تخفیف اختصاصی برای مشتری ناراضی، تخفیف روی خرید بعدی توسط مشتری ناراضی، ارسال رایگان کالا و یا خدمات و حتی بازگشت بخشی از مبلغ خرید، تخفیف خود را اعمال کنید.
  2. تخفیف باید برای مشتری ناراضی باشد. یک تخفیف عمومی در صورت وجود برخی مشتریان ناراضی حتی می‌تواند تبعات منفی برای برندینگ شما داشته باشد.
  3. هرچه سریعتر برای دلجویی و تخفیف مشتری ناراضی اقدام کنید. تا آنجا که می‌توانید از علنی شدن نارضایتی جلوگیری کنید.
  4. تخفیف خود را با ارتباط موثر مانند درج پیام ناشی از احترام، همدلی و یا احساس مسئولیت ارائه کنید.

تخفیف به شرط تسویه حساب

تخفیف می‌تواند عامل تاثیرگذار و محرک برای انگیزه تسویه حساب هر چه زودتر مشتریان باشد. این تکنیک تخفیف گذاری برای محصول مناسب خدمات فروشگا‌هی است که کالاهایی بزرگ و گران قیمت را به شکل اقساطی می‌فروشند.

فروش اقساطی قطعاً یکی از تکنیک‌های فروش بیشتر کالاها و یا ارائه خدمات است. معمولاً افراد کمی وجود دارند که پول نقد خرید کالایی بزرگ و گران قیمت را یکجا پرداخت کنند. در این صورت چاره‌ای جز تعریف اقساط کوتاه مدت و یا بلند مدت ندارید. اما می‌توانید اعلام کنید که در صورت تسویه حساب به صورت یکجا خرید کالا شامل تخفیفاتی می‌شود. به همین سادگی مشتریان خود را ترغیب می‌کنید که به جای خرید اقساطی و حتی پس از خرید اقساطی برای تسویه کامل اقدام کنند. ولی:

  1. بهتر است درصد مشخصی تخفیف مثلاً ۵ تا ۱۵ درصد در صورت تسویه کامل مشتری را اعلام کنید. از طرفی برای تخفیف خود یک بازه زمانی معین را تعریف نمایید.
  2. می‌توانید از تخفیف پلکانی براساس زمان تسویه استفاده کنید. در این صورت هرچه مشتریان شما زودتر تسویه کنند، از تخفیف بالاتری هم برخوردار هستند.

تخفیف بر پایه بازاریابی دهان به دهان

هیچ تکنیکی در بازاریابی بهتر از مشتری فعال نیست. مشتری‌ که به هر روش، شما و خدمات شما را به دیگران معرفی می‌کند. به این نوع بازاریابی اصطلاحاً بازاریابی دهان به دهان گفته می‌شود و تخفیف گذاری یکی از تکنیک‌های اجرای این نوع بازاریابی است. اما چگونه اجرا می‌شود؟

در این روش قرار است تا با وعده تخفیف مشتریان را تشویق کنیم که فروشگاه فیزیکی و یا آنلاین ما را دهان به دهان تبلیغ کنند. به عنوان مثال می‌توانیم وعده دهیم که در صورت معرفی ما به دوستان خودتان از کد تخفیف ۳۰ درصدی بهره‌مند شوید! این تکنیک زمانی تاثیرگذار است که:

  1. تخفیف‌های واقعی و چشمگیر ارائه کنید. پس نیاز به پشتوانه و سرمایه‌گذاری نسبتاً زیادی دارید.
  2. به درستی از روش‌های این نوع تخفیف مانند تخفیف برای هر معرفی و یا تخفیف برای معرفی کننده و معرفی شونده همزمان استفاده کنید.
  3. به جای تخفیف نقدی، هدایای ویژه مانند کد تخفیف برای خرید بعدی و یا کد تخفیف در ازای معرفی به دوستان در نظر بگیرید.
  4. برنامه خرید انباشته داشته باشید. مثلاً بگویید که با معرفی ۵ نفر یک خرید رایگان دریافت می‌کنید.
  5. شرایط استفاده از تخفیف را کاملاً واضح معرفی کنید. مشتری باید بداند که دقیقاً برای انجام چه کاری پاداش دریافت می‌کند.

تخفیف برای انبار تکانی

از قدیم گفته‌اند جلوی ضرر را از هر جا بگیری منفعت است. همین توصیه کافی است تا تکنیک تخفیف برای انبار تکانی را راه‌اندازی کنید. زیرا قرار است کالاهای دپو شده در انبار فروشگاه فیزیکی و یا آنلاین که به هر دلیل مانند از مد افتادن و یا فاسد شدن خرید نمی‌شوند را با ارائه تخفیف‌ها به فروش رسانید.

فرض کنید فصل زمستان در حال تمام شدن است و همچنان تعداد زیادی کاپشن در انبار شما وجود دارد. کاپشن‌هایی که مطمئن هستید تا حداقل ۶ ماه آینده کسی سراغ آنها را نمی‌گیرد. آیا ارائه تخفیف به موقع آخر فصل ایده هوشمندانه‌ای است و یا نگهداری کاپشن‌ها و پر شدن فضای انبار تا حداقل ۶ ماه آینده؟ قطعاً تخفیف گذاری برای محصول در زمان مناسب برای انبار تکانی و باز کردن فضای فروشگاه جهت ارائه محصولات جدید اقدامی هوشمندانه است. ولی بهتر است روش مناسب ارائه این نوع تخفیف را انتخاب کنید. روش‌هایی مانند:

  1. ارائه تخفیف درصدی بر روی تمام و یا بخشی از کالاها. مثلاً بگویید که تمام کالاهای فروشگاه شما 30 و یا ۴۰ درصد تخفیف دارند.
  2. از تکنیک تخفیف بیشتر در ازای خرید بیشتر استفاده کنید. به این ترتیب مشتریان را تشویق می‌کنید که کالاهای بیشتری را خریداری کنند.
  3. تخفیف‌های بسته‌ای ارائه کنید. مثلاً خرید همزمان چند کالا از فروشگاه شامل تخفیف باشند.
  4. از تکنیک تخفیف خرید اولی‌ها استفاده کنید.
  5. حراج پایان فصل بگذارید.

تشویق مشتریان قدیمی را برای خریدی دوباره

جذب مشتری جدید خیلی سخت است، اما به راحتی می‌توانید نظر مساعد و همراهی مشتریان قدیمی را داشته باشید. مثلاً تلاش برای ترافیک بیشتر و دیده شدن بهتر صفحات سایت در اینترنت و جذب مشتریان جدید خوب است، اما خیلی ساده و تنها با ارسال ایمیل و یا تماس تلفنی می‌توانید مشتریان قدیمی را به خریدی دوباره ترغیب کنید. می‌پرسید چطور؟ ماجرا خیلی ساده است، کافی است به آنها وعده تخفیفی قابل توجه بدهید تا مجدداً برای خرید از مجموعه شما حاضر باشند. توجه به مشتریان قدیمی از بهترین روش های درست تخفیف دادن در سایت است. اما بهتر است روش مناسبی را برای اجرای این تکنیک انتخاب کنید. مثلاً می‌توانید:

  1. تخفیفی خاص برای مشتریان قدیمی با سابقه خرید بالا در نظر بگیرید.
  2. کد تخفیفی شخصی‌سازی شده در نظر بگیرید که فقط آن مشتری قدیمی شرایط استفاده از کد را داشته باشد.
  3. تخفیفی براساس مناسبت‌ها مثل سالگرد اولین خرید و یا تولد مشتریان قدیمی ارائه دهید.
  4. طرح‌های امتیازی اجرا کنید. به عنوان مثال به ازای هر خرید امتیازی در نظر بگیرید که در مجموع به تخفیفی قابل توجه ختم شود.
  5. پیشنهاد ویژه برای مشتریان قدیمی در نظر بگیرید که شامل مشتریان جدید فروشگاه نمی‌شود.
  6. با ارسال ایمیل، پیامک و یا تماس تلفنی مشتریان قدیمی اما غیر فعال را از تخفیف‌های ویژه برای آنها آگاه کنید.

تخفیف بیشتر برای خرید بیشتر

به جای آنکه بخواهید تخفیف‌های فصلی راه‌اندازی کنید و یا در به در مشتریان قدیمی شده و حتی برای خرید اولی‌ها دنبال تخفیف‌های تشویقی باشید، از تکنیک همیشه تاثیرگذار تخفیف بیشتر در ازای خرید بیشتر استفاده کنید. تکنیکی که نه تاثیر منفی در ذهن مشتری دارد و نه نیاز است تا استراتژی زمان‌بندی خاص و یا پیگیری خاصی تدارک ببینید. از طرفی حتی می‌توانید از الگوی کاهش درد خرید برای مشتری استفاده کنید.

در بازاریابی، اصل ساده‌ای وجود دارد که اکثر مشتریان از هر بار خرید کردن کالایی پی در پی احساس بدی دارند که با عنوان درد خرید می‌شناسیم. در این صورت ارائه تخفیف بیشتر در ازای خرید بیشتر حتی می‌تواند از این درد کاسته و حس بهتری در اعماق ذهنی مشتریان ایجاد کند. به چند روش می‌توانید این تکنیک را اجرا کنید، مانند:

  1. ارائه تخفیف در ازای خرید بیشتر از سقفی معین. مثلاً بگویید به ازای ۲ میلیون تومان خرید ۲۰ درصد تخفیف ارائه می‌گردد.
  2. در نظر گرفتن کالایی کوچک اما جذاب و کاربردی به عنوان هدیه در کنار خریدی بزرگ و گران قیمت
  3. ارائه خدمات مانند ارسال رایگان در ازای خرید فراتر از تخفیف تعیین شده

پیامدهای منفی تخفیف گذاری برای محصول

تخفیف گذاری برای محصول و یا خدمات، تکنیک بازاریابی برای جذب مشتریان جدید و یا ترغیب مشتریان قدیمی برای خریدی دوباره است. با این تکنیک می‌توانید ترافیک وب سایت‌ها را بیشتر کنید، اما قرار نیست تا همیشه در حال تخفیف دادن باشید. خودمانی بگوییم نباید شورش را درآورید!

روش های درست تخفیف دادن در سایت می‌توانند محرک آغاز حرکتی بزرگ باشند. حرکتی که با افزایش ترافیک و دیده شدن صفحات و محصولات و یا خدمات آغاز می‌شود. در این صورت پروسه تخفیف گذاری صرفا یک برنامه موقتی است که باعث می‌شود تا کاربران تجربه جذاب و لذت بخش از سایت و یا فروشگاه شما داشته باشند. ولی اگر بیش از حد تخفیف دهید، ماجرا جور دیگری ادامه پیدا می‌کند. بگذارید از ۶ پیامد منفی تخفیف گذاری برای محصول صحبت کنیم.

1- محصولات و یا خدمات خود را بی‌ارزش نشان می‌دهید

همیشه قیمت کم دلیل فروش بیشتر کالا و یا خدمات نیست. گاهی قیمت کمتر یک کالا کافی است تا اکثر مشتریان حس خرید کالایی کم ارزش را داشته باشند. حالا اگر دائماً برای عرضه یک کالا تخفیف گذاری کنید، این حس منفی بیشتر و بیشتر می‌شود. تا جاییکه مشتریان شما باور می‌کنند که در حال عرضه کالایی بی‌ارزش هستید.

وقتی خیلی ناگهانی و یا در دراز مدت ارزش کالای خود را نصف می‌کنید، انتظار نگاه بی‌ارزش مشتری را داشته باشید! تخفیف گذاری بدون استراتژی تهدید جدی کسب و کار شما است. چون نه تنها کالای شما فروش نمی‌رود، بلکه حالا نگاه منفی مشتریان قدیمی را دارید که فکر می‌کنند شما در حال عرضه کالا و یا خدمات کم ارزش هستید. اما چگونه از این اتفاق جلوگیری کنیم؟

راهکارهایی که مانع از کم ارزش شدن کالای تخفیفی می‌شوند

اگر از روش های درست تخفیف دادن در سایت استفاده می‌کنید، برای جلوگیری از کم ارزش شدن کالا و یا خدمات خود در نگاه مشتریان این نکات را جدی بگیرید:

  • تخفیف‌ها را به شکل ویژه و محدود در زمانی معین مثلاً تخفیف‌های فصلی و یا تخفیف برای اعضای وفادار اعلام کنید.
  • از تخفیف‌های مداوم و گسترده برای تمام کالاهای فروشگاه و یا وب سایت جلوگیری کنید.
  • در فکر تخفیف‌های هدفمند باشید. مثلاً می‌توانید تخفیف‌های محدود بر روی کالاهای خاص داشته باشید و یا بسته‌های ترکیبی برای اعمال تخفیف به مشتریان سایت پیشنهاد کنید.
  • از تخفیف برای افزایش جایگاه برند استفاده کنید. به عنوان مثال تخفیف به شکل پاداش وفاداری باعث افزایش محبوبیت فروشگاه می‌شود.

2- مشتریان خود را به تخفیف گرفتن عادت می‌دهید

وقتی بیش از حد تخفیف می‌دهید و یا در زمان‌های خاص و مناسبت‌های معین برنامه تخفیفی دارید، مشتریان شما به این جریان عادت می‌کنند. آنها همیشه منتظر پیشنهاد بسته‌های تخفیفی شما هستند و همین نکته کافی است تا زمانیکه تخفیف ندهید از فروشگاه فیزیکی و یا وب سایت شما خرید نکنند.

وقتی همیشه جایی در وب سایت شما کلمه بزرگ تخفیف نمایان است و یا جایی از ویترین مغازه شما عرصه همیشگی این عبارت شده است، کافی است تا برچسب فروشگاه تخفیفی بر روی شما باقی بماند. در این صورت مشتریان خود را به تخفیف عادت داده‌اید و تا تخفیف ندهید، نمی‌فروشید! اما چگونه می‌توانید روش های درست تخفیف دادن در سایت یا فروشگاه را به کار اندازید، ولی مشتریان را عادت ندهید؟

راهکارهایی برای جلوگیری از عادت مشتریان به تخفیف گرفتن

بدون تردید برای فروش بهتر کالاها و یا انبار تکانی و هر راهکار دیگری به تخفیف دادن نیاز دارید. ولی قرار نیست مشتریان شما به تخفیف گرفتن عادت کنند. اگر می‌خواهید فروشگاه تخفیفی نشوید، بهتر است:

  • به شکل تدریجی تخفیف‌ها را کاهش داده و با ارزش اضافی جایگزین کنید. مثلاً می‌توانید از ارائه خدمات ویژه مانند ارسال و یا نصب رایگان و یا تخصیص هدایای ویژه به جای تخفیف مستقیم مشتریان را راضی نگه دارید.
  • به جای اعمال تخفیف مستقیم از تکنیک برنامه‌های وفاداری استفاده کنید. به مشتریان وفادار امتیاز دهید تا در خریدهای بعدی از تخفیف برخوردار باشند.
  • از برنامه تخفیف‌های هدفمند و محدود و البته زمان‌دار استفاده کنید.
  • در تخفیف گذاری برنامه مشخصی نداشته باشید.
  • زیاد تخفیف ندهید، بلکه در بازه محدود و با فاصله زمانی طولانی تخفیف گذاری کنید.

3- ممکن است اعتماد به نفس خود را از دست دهید

هیچ تهدیدی جدی‌تر از کاهش اعتماد به نفس در بازاریابی نیست. وقتی اعتماد به نفس شما کم است، از درج ارزش واقعی محصول در سایت و یا فروشگاه می‌ترسید و نمی‌توانید دنبال مشتریان جدید باشید. منظور ما از این اعتماد به نفس باور به فروش کالاها در قیمتی مناسب و ارزشمند است.

تکنیک‌های تخفیف گذاری برای محصول، استراتژی خوبی برای دیده شدن وب سایت و یا فروشگاه هستند. اما ممکن است اعتماد به نفس شما در بازاریابی را کم کند. چون حالا این باور در شما نهادینه می‌شود که تا تخفیف نگذارید، کسی از شما خرید نمی‌کند!

راهکارهایی برای آنکه اعتماد به نفس خود را از دست ندهید

برای بازاریابی به استراتژی‌های تخفیف گذاری برای محصول نیاز دارید. اما به عنوان بازاری باید همچنان دل و جرات عرضه محصول و خدمات بدون تخفیف را داشته باشید. برای حفظ اعتماد به نفس خود بهتر است:

  • به جای تخفیف دائمی برای معرفی ارزش‌های محصول تلاش کنید.
  • با تاکید بر اعتبار برند تخفیف دهید. مثلاً تخفیف به مناسبت سالگرد تاسیس برند اعمال کنید.
  • تخفیف‌های غیر مستقیم مانند امتیاز برای خریدهای بعدی و یا هدایای ویژه در نظر بگیرید.

4- اعتماد مشتری را از دست می‌دهید

اعمال تخفیف با استراتژی غلط کافی است تا ارزش محصول در نگاه مشتری از بین رفته و حتی از اعتبار کسب و کار شما کاسته شود. به این اتفاق اصطلاحاً برندسازی منفی گفته می‌شود. زمانی که مشتریان فکر می‌کنند که شما همیشه کالاها و یا خدمات بی‌ارزش ارائه می‌کنید.

خیلی‌ها بر این باور هستند که تخفیف گذاری برای محصولات بی‌ارزش است و یا فروشگاه‌ها فقط کالاهای بی‌ارزش را با تخفیف می‌فروشند. اگر بیش از حد تخفیف گذاری برای محصول در سایت و یا فروشگاه کنید، این احتمال وجود دارد که اعتماد مشتریان خود را از دست بدهید.

راهکارهایی برای ارائه تخفیف و جلب اعتماد مشتریان

استفاده از روش های درست تخفیف دادن در سایت استراتژی مناسبی است تا هر چه بیشتر و البته هدفمند دیده شوید. اما قطعاً علاقه ندارید تا به عنوان فروشگاه عرضه کننده کالاهای کم ارزش معرفی شوید. برای جلب اعتماد مشتریان پس از اعمال تخفیف‌ها این نکات را فراموش نکنید:

  • از تخفیف‌های ناگهانی، خیلی زیاد و بدون برنامه دوری کنید.
  • جوری تخفیف ندهید که حس ورشکستگی در نگاه مخاطب ایجاد کند.
  • جوری تخفیف ندهید که قیمت قبلی کالا رقم غیرمنطقی و در کل گران فروشی تلقی شود.
  • در مورد علت تخفیف شفاف سازی کنید. مثلاً بگویید که به علت حراج پایان فصل و یا ارتقای برند تخفیف می‌دهید.
  • تخفیف‌های هدفمند مثلاً برای مشتریان وفادار تنظیم کنید. به هر کسی تخفیف ندهید.

5- کالا و یا خدمات شما بی‌ارزش می‌شوند

تخفیف گذاری برای محصول چه در سایت و یا فروشگاه فیزیکی گاهاً باعث ایجاد تفکرات منفی در مشتریان می‌شود. آنها پیش خودشان درباره ارزشمند بودن کالا نظر می‌دهند و حتی ممکن است کالای شما را بی‌ارزش تلقی کنند. در این صورت حتی هزینه کردن برای کالای تخفیفی را نوعی دور ریختن پول می‌دانند.

خیلی‌ها باور دارند که قیمت بالای یک کالا دلیل ارزشمند بودن آن است و یک کالای ارزشمند نیازی به تخفیف‌های زیادی ندارد. در این صورت کافی است استراتژی غلطی در استفاده از روش های درست تخفیف دادن در سایت و یا فروشگاه داشته باشید تا دیگر کسی به ارزش کالای شما اعتماد نکند.

راهکارهایی برای جلوگیری از کم ارزش شدن کالای تخفیفی

اگر می‌خواهید تا کالاهای شما حتی پس از تخفیف گذاری همچنان در نگاه مشتریان ارزشمند باشد و آنها را از خریدی استثنایی صحبت کنند، بهتر است چند توصیه را جدی بگیرید:

  • از تکنیک‌های تخفیف استثنایی و یا مناسبتی در ایام خاصی از سال مانند سالگرد افتتاح فروشگاه استفاده کنید.
  • تخفیف‌های ویژه در مدت زمان محدود اعمال کنید.
  • از تکنیک ارائه تخفیف براساس افزایش حجم خرید کالا استفاده کنید.
  • تخفیف‌های یکبار مصرف برای مشتریان جدید و یا مشتریان وفادار اعمال کنید.
  • از اعتبار برند برای تخفیف استفاده کنید.

6- حاشیه سود شما کاهش پیدا می‌کند

تکنیک‌های تخفیف گذاری برای فروش زمانی سودمند است که بتوانید حجم فروش را افزایش دهید. در غیر این صورت فقط از حاشیه سود خود کم کرده‌اید. قطعاً علاقه ندارید که با حاشیه سود کم در بازار رقابتی فعالیت کنید. در این صورت استراتژی شما از به کار بردن برنامه‌های تخفیفی اشتباه بوده و دردسرهای زیادی برای کسب و کار شما ایجاد می‌شود. مگر آنکه:

  • پس از تخفیف گذاری همچنان حاشیه سود خوبی داشته باشید.
  • کالای تخفیفی از پتانسیل فروش بالا در آن برهه زمانی برخوردار باشد.
  • تخفیف صرفاً با هدف انبار تکانی و یا جلوگیری از فاسد شدن کالا باشد.
  • تخفیف باعث موج دیده شدن و رضایتمندی از فروشگاه شود. تخفیف افتتاحیه و یا تخفیف سالگرد افتتاح و حتی تخفیف برای مشتریان وفادار از این دست هستند.

از کدام استراتژی تخفیفی استفاده می‌کنید؟

مشتریان شما چه در فروشگاه‌های فیزیکی و یا فروشگاه آنلاین از خرید با تخفیف لذت می‌برند. آنها واقعاً دوست دارند که همراه خرید از شرایط ویژه مانند تخفیفی کوچک برخوردار شوند. پس اعمال تخفیف در کل استراتژی درستی است، اما باید هنرمندانه از تخفیف گذاری بر روی محصول استفاده کنید. بهترین توصیه، تخفیف دهی به بهانه‌های مختلف از جمله روز تولد، روز سالگرد تاسیس برند، حراج فصل، قرعه کشی، خرید قبلی، فعالیت بالا و… است. از طرفی امکان تخفیف شخصی برای مشتریان تازه و یا وفادار همیشه جواب می‌دهد. زمانی که مشتری شما فکر می‌کند که حالا فرد خاصی در فروشگاه است و این تخفیف ویژه برای او کنار گذاشته شده است!

در این مقاله از سایت سئوپال با شش تکنیک تخفیف گذاری آشنا شدید. البته تجربه‌ی ما در نگارش این مقاله محدود است و شاید تکنیک خوب دیگری سراغ دارید که از قلم ما افتاده باشد. حالا شما بگویید که از کدام تکنیک در تخفیف گذاری برای محصول استفاده می‌کنید؟

این مقاله رو به اشتراک بزار ؛)

NEW PROJECT 

خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدمات تخصـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــصی سئوپالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

خـــــــــــــــــــــــدمات تخصـــــــــــــــــــــ

ــــــــــــــــــصی سئوپالــــــــــــــــــــــــــــ

خـــــــــــــــــــــــــــــدمات تخصــــــــــــــــــــــــ

ـــــــــــــــــصی سئوپالــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

AI Overviews چیست
3 هفته پیش
21 دقیقه مطلعه

هوش مصنوعی گوگل AI Overviews چیست؟ روش های سئو هوش مصنوعی

امیرحسین
تریگر Trigger در گوگل تگ منیجر
1 ماه پیش
14 دقیقه مطلعه

تریگر چیست؟ معرفی انواع Trigger در گوگل تگ منیجر

امیرحسین
سئو اینستاگرام چیست؟
1 ماه پیش
24 دقیقه مطلعه

سئو اینستاگرام چیست؟

آرش
بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ 2025
1 ماه پیش
27 دقیقه مطلعه

۲۰ مورد از بهترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ ۲۰۲۵

امیرحسین