جهت مشاهده سایت، تلفن همراه خود را بچرخانید.

۲۰ مورد از بهترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ ۲۰۲۵

27 دقیقه مطلعه
1 هفته پیش
نوشته شده توسط
در این بخش به برسی کامل موارد زیر میپردازیم

بـــــــــــــی‌نهایت بدرخــــش!

رایگان مشاوره بگیر و مسیر رشد دیجیتال کسب‌وکارت رو هوشمندانه و بدون اتلاف وقت پیش برو

همه از توسعه روز افزون دیجیتال مارکتینگ خبر داریم و اینکه حالا جریان بزرگی از تجارت در عرصه‌های مختلف را تشکیل داده است. تجارت بر پایه دیجیتال مارکتینگ همیشه جذاب است، اما همیشه پولساز نیست. مگر آنکه در این عرصه حرفه‌ای حاضر باشید و هنرمندانه و با نگاه کاربردی از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ استفاده کنید. در این صورت اولین قدم شما پس از یادگیری اصول این حوزه آشنایی با بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ است.

ابزارهای دیجیتال مارکتینگ را در گروههای مختلف دسته‌بندی می‌کنند. ابزارهای سئو برای افزایش ترافیک سایت، ابزارهای ایمیل مارکتینگ با هدف ارتباط مستقیم با مشتریان، ابزارهای تحلیل وب سایت‌ها و حتی ابزارهای مدیریت و تحلیل شبکه‌های اجتماعی در دسته‌بندی مهمترین این موارد هستند. اگر قرار است تا در دیجیتال مارکتینگ حرفه‌ای باشید، باید با کاربردی‌ترین این ابزارها نیز کار کنید. در این مقاله از سئوپال نیز قصد داریم تا ۲۰ مورد از بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ در سال ۲۰۲۵ را معرفی کنیم.

بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ

دسته‌بندی موضوعی ابزارهای دیجیتال مارکتینگ

قبل از معرفی بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ در سال ۲۰۲۵ بهتر است تا موضوع‌های کاربردی هر کدام از آنها را دسته‌بندی کنیم. اینکه هر ابزار با چه هدفی طراحی شده و قرار است چه کارهایی برای ما انجام دهند. با این رویکرد تمام ابزارهای دیجیتال مارکتینگ را می‌توانیم در ۱۲ گروه مختلف قرار بدهیم:

  1. ابزارها برای سئو (Seo) و بهینه‌سازی نتایج جستجوی گوگل
  2. ابزارها برای تحلیل وب سایت‌ها و آنالیز ترافیک سایت
  3. ابزارها برای اجرای ایمیل مارکتینگ
  4. ابزارها برای تست و بررسی سرعت وب سایت‌ها
  5. ابزارها برای مدیریت و تحلیل آماری شبکه‌های اجتماعی
  6. ابزارها برای پیاده‌سازی سرویس‌های تبلیغات کلیکی
  7. ابزارهای کوتاه کننده لینک
  8. ابزارها برای اجرا و مدیریت پروژه‌های دیجیتال مارکتینگ
  9. ابزارها برای پیاده‌سازی تکنیک‌های چت آنلاین در وب سایت‌ها
  10. ابزارها برای جستجو و تحقیق کلمات کلیدی
  11. ابزارها برای پیاده‌سازی سرویس‌های نظرسنجی و فرم‌سازی
  12. ابزارها برای گزارش‌گیری در بازاریابی دیجیتالی

بهترین ابزارها برای سئو (Seo) و بهینه‌سازی نتایج گوگل

وب سایت‌ها اساس شکل‌گیری دیجیتال مارکتینگ هستند و برای رقابت در نتایج جستجوی گوگل به تکنیک‌های سئو (Seo) نیاز دارید. سئو در واقع به کارگیری تکنیک‌هایی است که برای بهینه شدن نتایج موتور جستجوی گوگل به کار گرفته می‌شود و هدف آن بالا بردن رتبه صفحات سایت‌ها است. البته سئوکارها برای این کار به ابزارهایی تخصصی نیاز دارند. حالا بیایید ببینیم که بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ برای تبدیل شدن به دستیار قدرتمند سئوکارها چیست؟

1- گوگل سرچ کنسول

برای سئو باید رفتار کاربران خود را تحلیل کنید و سرچ کنسول بهترین ابزار برای این کار است. با این ابزار می‌توانید بررسی کنید که کاربران شما بیشتر از چه کلمات کلیدی استفاده کرده‌اند و نقش هر کلمه کلیدی برای افزایش ترافیک سایت چقدر بوده است؟ حتی می‌توانید رتبه صفحات مختلف وب سایت خود در نتایج گوگل را بررسی کنید و اطلاعات کلیدی از وضعیت کل سایت از قبیل تعداد بازدید و بازخوردها و… در بازه زمانی‌های گوناگون داشته باشید.

وب سایت‌ها بخش بزرگی از ترافیک خود را مدیون جستجوی گوگل هستند و سرچ کنسول به آنها کمک می‌کند تا حضور وب سایت‌ها در نتایج جستجوی گوگل را کاملاً بهینه رصد و حتی عیب‌یابی کنیم. با سرچ کنسول می‌توانید:

  • از وضعیت صفحات سایت در نتایج جستجوی گوگل مطلع شوید.
  • بررسی کنید که کاربران با جستجوی چه کلماتی وارد وب سایت شما می‌شوند.
  • مشکلات صفحات وب سایت در نتایج جستجوی گوگل را برطرف کنید.
  • برای پیدا کردن مخاطبان هدف دست به کار شوید.
  • یک گزارش کامل از عملکرد سایت در نتایج گوگل در اختیار داشته باشید.
  • اطلاعات کلیدی از قبیل نرخ رتبه، میانگین رتبه، صفحات ایندکس شده و… را بررسی کنید.

2- ماز (Moz)

ماز (Moz) از بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ برای سئوکارها است که برای تحقیق کلمات کلیدی، بررسی بک لینک وب سایت‌ها و ارتقا رتبه صفحات سایت در جستجوی گوگل کارایی دارد و از ابزارهای قدرتمند تحلیل رقبا محسوب می‌شود. اگر سئوکار هستید و قصد دارید تا خیلی ساده ولی قدرتمند رتبه صفحات خود را در میان صدها رقیب جدی بالاتر ببرید، بهتر است که کار با این ابزار را آغاز کنید.

ماز ابزار دست باز و بسیار قدرتمند برای سئوکارها است که از آن می‌توانید برای تحلیل رقبای خود استفاده کنید. البته این ابزار رایگان است، اما در سطح حرفه‌ای و بهره‌مندی از تمام بخش‌ها باید اشتراک آن را خریداری کنید. با این ابزار می‌توانید:

  • برای شناسایی خطاها و بررسی آنها در سایت دست به کار شوید. می‌توانید از ابزار Site Crawl در ماز برای این منظور استفاده کنید.
  • محیط وب سایت را بهینه کنید.
  • می‌توانید از ابزار Keyword Research در ماز برای تحقیق کلمات کلیدی استفاده کنید.
  • رتبه سایت خود را بررسی کنید.
  • برای بررسی پروفایل لینک از طریق ابزار Link Profile Analysis استفاده کنید.

دیگر ابزارهای سئو در دیجیتال مارکتینگ

سرچ کنسول و ماز بدون تردید مهمترین ابزارها برای هر سئوکار حرفه‌ای است، اما همه‌ی ماجرا نیستند. در دنیای بزرگ سئو باید کارهای مختلف را مدیریت کنید و به ابزارهای تکمیلی دیگری نیز نیاز دارید. مانند:

  • Semrush : یک ابزار قدرتمند برای تحلیل سئو، بک لینک سازی و بررسی سوشیال مدیا است.
  • Ahref : ابزاری بسیار کاربردی در سطوح حرفه‌ای سئو است که برای تحلیل رقبا و بررسی بک لینک‌ها در سایت و تحلیل کلمات کلیدی رقبا کارایی دارد.
  • افزونه Yoast Seo: از ابزارهای سئو برای مدیریت محتوا در سایت‌های وردپرسی است که نکات از قبیل کلید واژه‌ها، لینک‌های داخلی و خارجی و تمام نکات سئو در چنین سایت‌هایی را بررسی می‌کند.
  • Light House : یکی دیگر از ابزارهای دست باز در سئو است که برای بررسی عملکرد وب سایت‌ها و رفع خطاها و تحلیل داده‌های سئویی کارایی دارد.
  • Mobile Friendly Test : ابزاری برای بررسی صفحات ریسپانسیو و سازگار با نمایش در گوشی موبایل است. با این ابزار می‌توانید بررسی کنید که صفحات سایت شما تا چه اندازه سازگار با نمایشگرهای کوچک مانند موبایل طراحی شده و به خوبی در آنها به نمایش در می‌آید.

بهترین ابزارها برای تحلیل وب سایت‌ها و آنالیز ترافیک سایت

برای مدیریت یک سایت باید کارهای زیادی را انجام داده و داده‌های مختلف را بررسی کنید. در چنین شرایطی به مانند مدیری هستید که باید تصمیمات کلیدی گرفته و استراتژی داشته باشید. اما بدون اطلاعات چگونه مدیریت می‌کنید؟ از طرفی چگونه نتایج کار خود را تحلیل خواهید کرد و از بازخورد داده‌ها برای تصمیم سازی در آینده استفاده می‌کنید؟ ابزارهای تحلیل وب سایت‌ها و آنالیز ترافیک سایت برای این منظور هستند. شما مدیر دنیای دیجیتال خود هستید و لازم است تا با بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ در زمینه تحلیل وب سایت‌ها آشنا شوید. ابزارهایی مانند:

3- گوگل تگ منیجر (GTM)

اگر قرار باشد تا برای مدیریت تگ‌ها و یا بررسی اسکریپت‌ها و داده‌های وب سایت دست در کد نویسی ببرید، قطعاً با کاری سخت و خسته کننده و حتی گیج کننده روبرو هستید. اما تحلیل‌گران داده ابزار بسیار قدرتمند گوگل تگ منیجر (Google Tag Manager) را در اختیار دارند که به آنها اجازه می‌دهد تا بدون نیاز به ویرایش مستقیم کدهای سایت برای تحلیل تگ‌های مختلف و اطلاعات آماری دست به کار شوند. قطعاً گوگل تگ منیجر یکی از بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ است که به شکل گسترده توسط بازاریابان عرصه دیجیتال، توسعه دهندگان وب سایت‌ها و حتی تحلیلگران داده استفاده می‌شود. با به کارگیری این ابزار می‌توانید:

  • به راحتی تمام تگ‌های وب سایت را مدیریت کنید.
  • برای تحلیل انواع تگ‌ها در گوگل آنالیتیکس، گوگل ادز، فیسبوک پیکسل و… استفاده کنید.
  • در افزایش سرعت بارگذاری سایت بدون تداخل تگ‌ها تاثیرگذار باشید.
  • شرایط دقیق را برای اجرا شدن تگ‌ها تنظیم کنید. مانند زمانی که می‌خواهید وظایف خاصی در بخش‌هایی از سایت تعریف شوند.

گوگل تگ منیجر خیلی ساده ابزار واسطه‌ای است که مدیریت تگ‌ها برای جمع آوری اطلاعات و یا انجام کارهای خاص در وب سایت و حتی اپلیکیشن‌ها را در دست می‌گیرد. با این ابزار به سادگی می‌توانید بدون کدنویسی چنین تگ‌های کاربردی را بسازید و در جاهای مختلف وب سایت به کار اندازید.

4- گوگل آنالیتیکس (Google Analytics)

برای تحلیل وب سایت و بررسی رفتار کاربران چه ابزاری را مهمتر و قدرتمندتر از گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) سراغ دارید؟ حرفه‌ای‌ها به خوبی از اهمیت این ابزار مطلع هستند و کاملاً آگاهانه از امکانات آن برای خیلی کاربردها مثل تحلیل رفتار کاربران در وب سایت، بررسی بازدیدها، تحلیل مقدار ورودی‌ها از منابع مختلف و حتی تحلیل کمپین‌های تبلیغاتی استفاده می‌کنند. گوگل آنالیتیکس قطعاً از بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ برای تحلیل رفتار کاربران است و در زمینه‌های مختلف کارایی دارد. مانند:

  • از این ابزار می‌توانید برای تحلیل ترافیک سایت استفاده کنید. تا جاییکه به شما می‌گوید چند نفر در حال بازدید از سایت هستند و این افراد از کجا آمده‌اند و با چه سیستم‌هایی از قبیل دسکتاپ و یا موبایل سایت شما را بازدید می‌کنند.
  • برای تحلیل رفتار کاربران کارایی دارد و به شما کمک می‌کند تا بفهمید که آنها بیشتر از کدام صفحات سایت شما بازدید می‌کنند و چه اندازه در هر صفحه مانده‌اند و در کل نرخ پذیرش صفحات سایت شما چه مقدار است؟
  • در تحلیل کمپین‌های بازاریابی کارایی دارد. این ابزار می‌تواند اطلاعات مفید از کمپین‌ها مانند گوگل ادز و یا ایمیل مارکتینگ تهیه کرده و در اختیار شما قرار دهد.

دیگر ابزارهای مفید برای تحلیل وب سایت‌ها

واقعاً چه وظیفه‌ای مهم‌تر از تحلیل وب سایت برای یک فعال دیجیتال مارکتینگ سراغ دارید؟ از طرفی قطعاً لازم است تا ابزارهای قدرتمند برای اجرای این وظایف را در اختیار بگیرید. بدون تردید هر فردی که در دیجیتال مارکتینگ فعالیت می‌کند، باید با جزئیات بداند که در وب سایت او چه خبر است و کاربران از چه مسیرهایی وارد شده و چه انتظاراتی دارند. علاوه بر گوگل آنالیتیکس و گوگل تگ منیجر برای تحلیل وب سایت بهتر است که یادگیری این ابزارها را جدی بگیرید.

  • Similarweb : ابزاری کاربردی در حوزه دیجیتال مارکتینگ است که برای تحلیل بازدید و مقدار رقابت وب سایت در مقایسه با سایت‌های مشابه طراحی شده است. از این ابزار می‌توانید اطلاعات مفیدی مانند نحوه جستجوی کاربران، منابع ورودی کاربران، جایگاه رقبا و کلید واژه‌های اصلی کار شده در رقبا را در اختیار گرفته و تحلیل کنید.
  • Hotjar : اگر وب سایت کوچکی دارید، Hotjar می‌تواند از بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ برای شما و تحلیل رفتار کاربران باشد. در این ابزار می‌توانید رفتار کاربران در سایت‌هایی با ترافیک کم را بررسی کنید و حتی از قابلیت‌هایی مانند شناسایی بخش‌های پرکلیک در صفحات سایت، نحوه جابجایی موس و حتی نوع اسکرول کردن کاربران مطلع شوید.

بهترین ابزارها برای اجرای ایمیل مارکتینگ

تعامل با مشتریان بخشی از برنامه جامع دیجیتال مارکتینگ است. هر مشتری که به هر دلیل و از هر روش وارد فروشگاه مجازی شما شده و خرید محصول و یا خدماتی را کامل کرده است، حالا یک کاربر بالقوه است و باید برای ماندگاری آن برنامه داشته باشید. ابزارهای ایمیل مارکتینگ برای این منظور هستند.

ارسال خبرنامه برای باشگاه مشتریان و یا ارسال پیام خودکار پس از خرید و یا تکمیل سفارش و هر نوع تعامل دیگر با کاربران از تکنیک‌های ایمیل مارکتینگ است. برای اجرای این روش باید سرویس‌های ارسال ایمیل و یا پیامک را فعال کنید و البته ابزارهای خیلی خوب در این باره طراحی شده‌اند. ابزارهایی که برای استفاده از آنها به هیچ نوع کد نویسی نیاز ندارید. مانند:

5- میل لایت (MailerLite)

MailerLite ابزاری جهانی است که خدمات ایمیل اتوماسیون شده ارائه می‌کند. شما می‌توانید از طریق این ابزار ایمیل‌ها و یا خبرنامه‌ها و حتی پرسشنامه طراحی کرده و برای مخاطبان خود در شرایط خودکار ارسال کنید. MailerLite نوعی سرویس ایمیل مارکتینگ است که بر پایه وب طراحی شده و برای ایجاد کمپین‌های بزرگ ایمیلی و ارسال خودکار پیام مناسب است. شما در این ابزار می‌توانید:

  • سیستم اتوماسیون ایمیلی طراحی کنید. به شکلی که ایمیل‌های خودکار از قبیل خوش‌آمد گویی، پیگیری سبد خرید، جشن تولد و… خودکار برای کاربران ارسال شوند.
  • ایمیل‌هایی با طراحی زیبا، متن‌های جذاب و واکنش‌گرا مناسب برای نمایش در گوشی‌های موبایل طراحی کنید.
  • صفحات ورود با تم جذاب برای کمپین‌های تبلیغاتی خود دایر کنید و در آنجا از امکانات مانند ثبت نام یا فروش کالا بگنجانید.
  • فرم ثبت نام بسازید و از طریق ایمیل در اختیار کاربران قرار دهید.

MailLite رابط کاربری بسیار ساده و کاربرپسندی دارد و از هر نوع وب سایت حتی سایت‌های وردپرسی پشتیبانی می‌کند، اما در کل گزینه ایده‌آل برای راه‌اندازی کمپین‌های ایمیلی در کسب و کارهای کوچک و متوسط، استارتاپ‌ها و فروشگاه‌های آنلاین نه چندان بزرگ است.

6- میل چیمپ (Mailchimp)

Mailchimp از معروف‌ترین ابزارهای ایمیل مارکتینگ در سراسر جهان است که روزانه بالغ بر یک میلیارد ایمیل ارسال می‌کند. درک این عدد کافی است تا متوجه شوید که با چه سرویس بزرگ و قدرتمندی روبرو هستید و قرار است تا از خدماتی در چه سطحی استفاده کنید!

در Mailchimp به راحتی می‌توانید هر نوع استراتژی ایمیل مارکتینگ را پیاده‌سازی کنید. این ابزار برای ارسال خبرنامه‌های هدفمند آنهم در بازه زمانی‌های تعیین شده برای مشتریان کارایی دارد. همچنین با قابلیت درج تبلیغ و ارسال برای مشتریان طراحی شده است. Mailchimp قطعا از بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ برای تعامل با مشتریان است و رابط کاربری کاملاً حرفه‌ای و جذابی دارد. در این ابزار می‌توانید:

  • ایمیل‌های بصری و کاملاً حرفه‌ای را بدون نیاز به کد نویسی ایجاد کنید.
  • ایمیل‌های تجاری کسب و کار اینترنتی خود را براساس تحلیل رفتار کاربران تنظیم کنید.
  • ایمیل‌هایی مانند خوش‌آمد گویی، تولد یا مناسبت‌های خاص و یا تکمیل سبد خرید برای مشتریان ارسال کنید.
  • ایمیل‌های هدفمند برای گروه‌های خاص از مشتریان خود ارسال کنید.
  • صفحات فرود جذاب به همراه فرم‌های ثبت نام بسازید.
  • در شبکه‌های مجازی از قبیل فیسبوک و یا اینستاگرام و حتی سامانه SMS، پیامک و یا تبلیغات ارسال کنید.

دیگر ابزارهای حرفه‌ای ایمیل مارکتینگ

ایمیل مارکتینگ و در کل ارتباط با مشتریان آنقدر جذاب و تاثیرگذار است که قطعاً نمی‌توانید به راحتی از کنار آن عبور کنید. سرویس‌های مطرح شده یعنی MailerLite و یا Mailchimp محدودیت‌هایی برای ارائه خدمات در ایران دارند و از طرفی هزینه خدمات حرفه‌ای آنها قابل توجه است. اما آگاهانه می‌توانید از برخی سرویس‌های ایرانی برای اجرای تکنیک‌های ایمیل مارکتینگ استفاده کنید. مانند:

  • سرویس ایمیلی نجوا : نجوا یک سرویس ایرانی است که خدمات ارسال ایمیل و پیام اتوماسیون شده را ارائه می‌کند. در این سرویس می‌توانید از قابلیت‌ها مانند زمانبندی ارسال و یا دسته‌بندی کاربران برای ارسال ایمیل‌های خاص و هدفمند استفاده کنید.
  • سرویس ایمیلی پاکت : یکی دیگر از سرویس‌های ایرانی است که در زمینه ارسال خودکار ایمیل‌ها طراحی شده است. حق اشتراک این سرویس بسیار کم و خدمات آن کاملاً تاثیرگذار است.

بهترین ابزارها برای تست و بررسی سرعت وب سایت‌ها

افزایش سرعت وب سایت دغدغه هر کسی است که در حوزه‌های مختلف دیجیتال مارکتینگ فعالیت می‌کند. کاربران از سایت‌های کند خوششان نمی‌آید و خیلی سریع آنجا را ترک کرده و وارد سایت سریع‌تری می‌شوند. از طرفی حتی گوگل هم از سایت‌های سریع استقبال می‌کند و رتبه بهتری برای آنها در نظر می‌گیرد. ابزارهای تست و بررسی سرعت وب سایت همیشه از بهترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ هستند و در تعامل حرفه‌ای‌تر با مخاطبان نقش تعیین کننده دارند. حالا بهتر است که با حرفه‌ای‌ترین این ابزارها آشنا شوید.

7- ابزار تست سرعت Gtmetrix

Gtmetrix کامل‌ترین و البته دست بازترین ابزار برای بررسی سرعت خوب سایت است. در این ابزار می‌توانید بارگذاری بخش‌های مختلف وب سایت خود را بررسی کرده و عملکرد هر صفحه برای بالا آمدن در نتایج گوگل را ارزیابی کنید. این ابزار پولی است، اما می‌توانید از خدمات رایگان آن نیز بهره‌مند شوید. در شرایط رایگان امکان بررسی و تست سرعت ۳ سایت همزمان و ۲۰ بار در هر روز پیش بینی شده است. برای بهره‌بندی از خدمات بیشتر این ابزار باید حق اشتراک آن را خریداری کنید. Gtmetrix می‌تواند بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ در زمینه تست سرعت باشد؛ زیرا:

  • براساس Google Light House سرعت وب سایت شما را تحلیل کرده و گزارشاتی مبتنی بر تجربه کاربر ارائه می‌کند.
  • قابلیت تست در مناطق جغرافیایی مختلف سراسر جهان دارد. البته قرار نیست تا به نقاط مختلف دنیا سفر کنید. بلکه این ابزار سرعت وب سایت شما را در مناطق مختلف می‌سنجد.
  • قابلیت تست سرعت در انواع دستگاه‌ها از قبیل موبایل و یا دسکتاپ و حتی تست سرعت در مرورگرهای مختلف مانند Firefox و یا Chrom را دارد.
  • امکان مقایسه با شرایط پیشین وب سایت را دارید و می‌توانید وضعیت کنونی پس از اعمال تغییرات و رشد سرعت سایت نسبت به گذشته را با نگاه آماری بررسی کنید.

دیگر ابزارهای تست سرعت وب سایت‌ها

اگر دغدغه تست سرعت دارید، اما بودجه شما محدود است و نمی‌توانید خدمات حرفه‌ای و اندکی گران قیمت سرویس‌هایی مثل Gtmetrix را تامین نمایید، بهتر است که با دیگر ابزارهای قدرتمند تست سرعت اما کم هزینه‌تر آشنا شوید. مانند:

  • Page Speed Insights : ابزاری برای بررسی تست سرعت است که توسط گوگل معرفی شده و معیار آن تجربه کاربری است. یعنی از نگاه کاربران عادی اینترنت، سرعت بارگذاری صفحات سایت شما را بررسی کرده و گزارش دهی می‌کند.
  • Pingdom : یکی دیگر از ابزارهای تست سرعت وب سایت است که بدون هزینه شاخص سرعت صفحات سایت شما را تحلیل خواهد کرد. البته سرورهای کمی دارد و گزارش آن در مقایسه با Gtmetrix به مراتب ساده‌تر است.

بهترین ابزارها برای مدیریت و تحلیل آماری شبکه‌های اجتماعی

شبکه‌های اجتماعی اهرم قدرتمند و بسیار تاثیرگذار در دیجیتال مارکتینگ هستند. خیلی‌ها همزمان که در دنیای وب فعالیت می‌کنند، برای راه‌اندازی کانال‌هایی در شبکه‌های اجتماعی هم دست به کار می‌شوند. عده‌ای هم کلاً در این فضا متمرکز شده و برای شبکه‌های اجتماعی در پلتفرم‌های مختلف محتوا کار می‌کنند. البته برای مدیریت چنین فضاهایی بهتر است که از ابزارهای مدیریت شبکه‌های اجتماعی استفاده کنید. ابزارهایی که وظایف متنوع از قبیل تولید محتوا و یا تحلیل و آمارگیری را در بهترین حالت انجام می‌دهند. در ادامه بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ برای تحلیل شبکه‌های اجتماعی خصوصاً اینستاگرام را معرفی می‌کنیم:

8- NinjaLitics

اگر دنیای دیجیتال مارکتینگ خود را در شبکه اجتماعی محبوبی مانند اینستاگرام دایر کرده‌اید، قطعاً علاقه دارید تا اطلاعات آماری از قبیل نرخ تعامل را بررسی کنید. NinjaLitics همان ابزار قدرتمندی است که قرار است تا به رشد صفحه اینستاگرام شما کمک کند. نسخه پایه این ابزار رایگان است، اما برای بهره‌مندی از قابلیت‌های حرفه‌ای آن باید حق اشتراک آن را خریداری کنید که از 7.5 یورو در ماه آغاز می‌شود.

NinjaLitics ابزاری برای بررسی رشد پیج اینستاگرامی از قبیل تغییر تعداد فالوورها و یا نرخ تعامل و… است. NinjaLitics به راحتی می‌تواند دستیار دقیق و همه کاره شما در اینستاگرام شود، چون:

  • قادر است تا پیج‌های اینستاگرامی را با دقت بالا آنالیز کرده و اطلاعات آماری دقیق از تعداد فالوورها، نرخ تعامل و لایک و کامنت‌ها در اختیار شما بگذارد.
  • می‌توانید از این ابزار برای تحلیل پیج اینستاگرامی رقبا و بررسی عملکرد آنها استفاده کنید.
  • برای تحلیل پیج‌ها در شبکه اجتماعی تیک تاک نیز مناسب است.
  • ابزاری با قدرت تحلیل سریع و آنلاین است. بدون نیاز به نصب اپلیکیشن می‌توانید از خدمات این ابزار استفاده کنید.

9- SocialBlade

فعالیت در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام آنقدر حرفه‌ای و رقابت میان پیج‌ها آنقدر تنگاتنگ است که چاره‌ای جز حضوری حرفه‌ای با بررسی دقیق اطلاعات پیج در کوتاه مدت و یا بلند مدت ندارید. ولی خیلی نگران نباشید، چون ابزار SocialBlade با قابلیت‌های ویژه تحلیل پیج‌های اینستاگرامی برای این منظور تهیه شده است.

SocialBlade ابزاری برای تحلیل و رتبه‌بندی شبکه‌های اجتماعی است. با این ابزار می‌توانید به طور کامل عملکرد پیج اینستاگرامی خود را تحلیل کرده و حتی فعالیت و پیشرفت رقبای خود را زیر نظر بگیرید. حتی می‌توانید با نگاه آماری پیج اینفلوئنسرها را تحلیل کنید و از بهترین آنها برای تبلیغات استفاده کنید. SocialBlade یکی از بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ است. زیرا امکانات گسترده‌ای را در اختیار شما قرار می‌دهد، مانند:

  • با این ابزار می‌توانید آمار رشد فالوورها و نرخ تعامل را بررسی کرده و از رتبه کشوری و جهانی پیج خود مطلع شوید.
  • می‌توانید تعداد بازدیدها از پیج را در بازه‌های زمانی روزانه و یا هفتگی و ماهیانه بررسی کرده و از امکانات مانند نمودار رشد برای تخمین در آینده استفاده کنید.
  • می‌توانید پیج‌های رقبا و یا اینفلوئنسرها را در شبکه‌های اجتماعی تحلیل کرده و بهترین آنها را برای تبلیغات خود انتخاب کنید.

دیگر ابزارها برای مدیریت شبکه‌های اجتماعی

ابزارهای زیادی برای مدیریت در شبکه‌های اجتماعی و برای پلتفرم‌های مختلف معرفی شده است. ابزارهایی که به یقین می‌توانیم برخی از آنها در جمع بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ یاد کنیم. ابزارهایی مانند:

  • Hootsuite : یک ابزار مدیریت شبکه‌های اجتماعی است که برای خودکارسازی پست گذاری، مانیتورینگ آماری و البته افزایش بازدهی پیج طراحی شده است. برگ برنده این ابزار امکان لینک سازی چندین پیج در چندین پلتفرم برای بررسی همزمان آنها است. Hootsuite ابزار قدرتمندی است، اما برای بهره‌مندی از خدمات آن باید حق اشتراک آن را خریداری کنید.
  • نوین هاب : اگر برای مدیریت پیج اینستاگرامی خود به دنبال کار با ابزاری قدرتمند، آمار محور و تعاملی هستید و در عین حال بودجه محدودی دارید، بهتر است سرویس‌های ایرانی را تجربه کنید. نوین هاب (Novinhub) یکی از بهترین این سرویس‌ها است که برای مدیریت بسیاری شبکه‌های اجتماعی از قبیل اینستاگرام، تلگرام، توییتر، بله و گپ توانمند و کاربردی است.

بهترین ابزارها برای پیاده‌سازی سرویس تبلیغات کلیکی

تبلیغات کلیکی راهکاری ساده برای درآمدزایی و افزایش نرخ بازدید صفحات وب است. در این روش قرار است تا در قبال کلیک کردن کاربران بر روی تبلیغ و یا لینک، پولی پرداخت شود. همین تکنیک ساده اگر به درستی اجرا شود در رشد بازدید سایت و افزایش نرخ تعامل کاربران تاثیر بسیار زیادی دارد. البته زمانی در این روش موفق هستید که استراتژی درستی در پیش گرفته و تناسبی میان کاربر و تبلیغی که می‌بینید وجود داشته باشد. از طرفی ابزارهای کاملاً هوشمندانه برای تهیه استراتژی تبلیغات کلیکی وجود دارد. مانند:

10- گوگل ادز (Google Ads)

برای موفقیت در تبلیغات کیلیکی قطعاً بهتر است که به خود گوگل اعتماد کنید. Google Ads ابزار تبلیغات کلیکی است که توسط خود گوگل معرفی شده و مدیریت می‌شود. در این ‌صورت تبلیغات شما همه ‌روزه در میان میلیون‌ها کاربر اینترنتی از طریق موتور جستجوی گوگل در حال توزیع شدن است و شانس بالاتری برای نرخ پذیرش بیشتری دارد. در اینکه گوگل ادز از بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ است، شکی نیست. زیرا:

  • با گوگل ادز امکان هدف‌گیری دقیق در تبلیغات براساس کلمات کلیدی، مکان جغرافیایی، زبان و حتی محدوده سنی افراد دارید.
  • در ازای کلیکی که توسط کاربران انجام ‌شده هزینه تبلیغات خود را پرداخت می‌کنید.
  • به ‌سرعت می‌توانید تبلیغات خود را در سطح بزرگ از کمپین‌های اینترنتی توسعه دهید.
  • اگرچه هزینه تبلیغات در گوگل ادز اندکی بالا است، اما می‌توانید از قابلیت سقف هزینه روزانه و یا ماهانه استفاده کنید.
  • به انواع تکنیک‌ها از قبیل تبلیغات جستجویی، تبلیغات نمایشی، تبلیغات اپلیکیشن و یا تبلیغات فروشگاهی دسترسی دارید.

11- یکتا نت (Yekta Net)

یکتا نت، پلتفرم ایرانی برای اجرای تبلیغات کلیکی است و از بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ برای ایرانیان است. مزیت استفاده از یکتا نت توانایی تبلیغ کلیکی در ساختارهای متفاوت است. مانند:

  • تبلیغات همسان: در این روش از تکنیک درج تبلیغات بر پایه مطالب پیشنهادی استفاده می‌کنید. از طریق یکتا نت می‌توانید تماشای صفحه تبلیغ خود را به میلیون‌ها کاربر ایرانی پیشنهاد کنید.
  • تبلیغات ریتارکتینگ: تکنیک مؤثر برای تبلیغات کلیکی است که می‌توانید به شکل حرفه‌ای از طرف یکتا نت اجرا کنید. البته این تکنیک بیشتر مناسب نمایش محصول فروشگاه‌های اینترنتی است. در این روش، کاربران تبلیغات محصولی مرتبط با بازدیدهای قبلی خودشان را می‌بینند.
  • تبلیغات بنری: روش عادی اجرای تبلیغات کلیکی است که می‌توانید از طریق یکتا نت برای نمایش محصولات و خدمات در بسیاری از صفحات ایرانی بارگذاری کنید.

دیگر ابزارهای تبلیغ کلیکی (PPC)

گوگل ادز و یکتا نت ساختار تقریباً یکسانی دارند. در واقع یکتا نت را باید نوع ایرانیزه شده گوگل ادز معرفی کنیم. در این ‌میان چندین ابزار دیگر نیز وجود دارند که برای تبلیغات کلیکی و تبدیل شدن به بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ مناسب هستند. مانند:

  • صبا ویژن (Saba Vision) : صبا ویژن از شرکت‌های فعال ایرانی در زمینه ارائه تبلیغات بنری است، اما الگوریتم آن به شکلی طراحی ‌شده که بازدیدهای واقعی از غیرواقعی را شناسایی می‌کند.
  • کاپریلا (Kaprila) : کاپریلا با روش اجاره جایگاه بنر فعالیت میکند و از تکنیک‌های هوش مصنوعی برای حداکثر بهره‌وری تبلیغات استفاده کرده ‌است.
  • تپسل (Tapsell) : یکی دیگر از شرکت‌های ایرانی است که در زمینه تبلیغات اینترنتی خصوصاً تبلیغات کلیکی کار می‌کند و استفاده از خدمات آن برای توسعه فعالان دیجیتال مارکتینگ سودمند است.

ابزارهای کوتاه کننده لینک

گاهی مشکلات و موانع دیجیتال مارکتینگ آنقدر بدیهی است که اصلاً متوجه تأثیر آنها نیستیم. مانند لینک‌های طولانی و یا لینک‌ها با URL که دارای واژه‌های فارسی هستند. این نوع لینک‌های طولانی تجربه کاربری خوبی ندارند و بهتر است که آنها را کوتاه‌تر کنید. آدرس لینک کوتاه شده برای کاربران جذاب‌تر است و نرخ کلیک بهتری از گوگل دریافت می‌کند. برای این‌کار نیز چندین نوع ابزار وجود دارد که می‌توانند دامنه‌ای کوتاه شده مشابه دامنه اصلی را ایجاد کرده و به سرویس اضافه کنند. ابزارهایی مانند:

12- Bitly

Bitly (بیتلی) سرویس نیمه رایگان برای کوتاه‌سازی اختیاری لینک صفحات سایت است. البته فقط برای ۵۰ لینک ابتدایی مجانی است و در ادامه باید حق اشتراک ماهیانه آن را پرداخت کنید. با استفاده از Bitly می‌توانید:

  • لینک‌های بلند و پیچیده صفحات سایت خود را به آدرس‌های کوتاه‌تر تبدیل کنید که برای اشتراک‌گذاری در شبکه‌های مجازی مناسب‌تر هستند.
  • از اطلاعات آماری این ابزار درباره تعداد کلیک‌ها، موقعیت جغرافیایی کاربران و حتی بازه زمانی کلیک آنها استفاده کنید.
  • لینک‌ها در کمپین‌های تبلیغاتی خود را رهگیری کرده و مدیریت بهتری در آنها داشته باشید.
  • لینک صفحات خود را در پلتفرم‌هایی که محدودیت تعداد کاراکتر دارند به اشتراک گذارید.
  • لینک صفحات سایت خود را مرتب‌سازی کرده و با آرشیو کردن آنها سطح دسترسی بهتری ایجاد کنید.

Bitly بهترین ابزار کوتاه کننده لینک است. اما خدمات کامل آن پولی است و باید حق اشتراک ماهیانه ۳۵ دلار را پرداخت کنید. اما می‌توانید از ابزار کوتاه کننده لینک ایرانی و کاملاً رایگان Yun نیز استفاده کنید.

ابزارها برای اجرا و مدیریت پروژه‌های دیجیتال مارکتینگ

پروژه‌های دیجیتال مارکتینگ اگرچه تماماً در فضای مجازی هستند، اما هر کدام از آنها ابعاد بزرگی دارند و ممکن است تیمی با بیش‌ از دهها نفر در یک پروژه کنار هم کار کنند. اگر فعال حوزه دیجیتال مارکتینگ هستید، قطعاً از حجم بالای کار اطلاع دارید و چالش‌های کار گروهی در پروژه‌های مارکتینگ را می‌دانید. مدیریت چنین پروژه‌هایی بدون استفاده از ابزارهای تخصصی آن غیرممکن است. اگر قرار است که مدیریت یک یا چند پروژه دیجیتال مارکتینگ را در دست بگیرید و لازم است که از تقسیم وظایف تا جریان همه کارها را در اختیار داشته باشید، بهتر است که از ابزارهای زیر استفاده کنید:

13- تسکولو (Taskulu)

تسکولو سیستم مدیریت دیجیتال ایرانی است که امکانات خوب و کاربردی برای نظارت همه ‌جانبه را در اختیار شما قرار می‌دهد. تا جاییکه می‌توانید از این ابزار برای تماس‌های ویدیویی نیز استفاده کنید. در تسکولو (Taskulu) به ‌راحتی می‌توانید جریان کار گروهی را دست بگیرید و وظایف هر فرد را معین کنید. این ابزار برای تیم‌هایی که اعضای راه دور دارند و با ساختار فرایلنسری کار می‌کنند، ایده‌آل است. با تسکولو می‌توانید:

  • یک تیم با اعضای فرایلنسری و راه دور دایر کنید که همگی بتوانند در جریان کار و روند پروژه قرار بگیرند.
  • برنامه‌ریزی دقیق برای پروژه تعریف کرده و روند پیشرفت کار را بررسی کنید.
  • گزارش دقیق از عملکرد و پیشرفت پروژه و یا کارکرد هر کدام از کارکنان داشته باشید.
  • برای مدیریت برنامه‌ریزی در اجرای پروژه‌های کمپین بازاریابی استفاده کنید.

14- ترلو (Trello)

ترلو پلتفرم خیلی قدرتمند و البته محبوب برای مدیریت پروژه‌های دیجیتالی خصوصاً کار در تیم‌های فرایلنسری است. در ترلو می‌توانید به تعداد نامحدود بُرد بسازید و اعضای تیم خود را در آنجا اضافه کنید. از طرفی این اجازه را دارید که هر مقدار که نیاز است، ستون ایجاد کنید و پروژه را در بخش‌های مختلف تعریف نمایید. از طرف دیگر می‌توانید اعضا را در گروه‌های مختلف تفکیک کنید تا هر کسی کاملاً شفاف بداند که قرار است در چه پروژه‌ای، برای چه کاری و همراه چه کسانی فعالیت کند و در نهایت چه وظایفی دارد. ترلو می‌تواند بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ در حوزه مدیریت پروژه باشد. این ابزار قابلیت‌های ویژه‌ای دارد. مانند:

  • در ترلو به ‌راحتی می‌توانید کار در پروژه‌های بزرگ دیجیتال مارکتینگ با اعضای فرایلنسری را مدیریت کنید.
  • اعضا در ترلو تعامل خوبی با یکدیگر دارند و می‌توانند کامنت گذاری کرده و یا درباره پروژه نظر دهند.
  • در نسخه‌های گوناگون مناسب برای دسکتاپ و یا اپلیکیشن موبایل و حتی نسخه تحت وب طراحی ‌شده است.

ابزارهای پیاده‌سازی چت آنلاین در وب‌سایت ها

مشتری همیشه مشتری است و حتی در فضای مجازی نیز با هزاران سوال حاضر است و قطعاً علاقه دارد تا به او توجه کنید. اگر قرار باشد برای هر سوال مشتری ایمیلی رد و بدل شود که دیگر نمی‌توان مدیریت دیجیتال مارکتینگ‌های بزرگ را در دست گرفت. خیلی ساده هر اندازه برای ارتباط بهتر و سریع‌تر با مشتریان خود اقدام کنید، قطعاً نرخ تعامل بیشتر و فروش بالاتری را تجربه خواهید کرد. برای این کار به سرویس‌های چت آنلاین نیاز دارید. برخی از بهترین این سرویس‌ها به قرار زیر هستند:

15- رایچت (RayChat)

رایچت سرویس چت آنلاین نیمه رایگان است که برای استفاده از خدمات حرفه‌ای آن باید حق اشتراک ماهیانه پرداخت کنید. در عوض به خدمات بسیار خوبی برای ارتباط مؤثر با مشتریان خود دسترسی دارید. رایچت با نسخه‌های مختلف برای نصب در دسکتاپ و یا گوشی موبایل اعم از اندروید و IOS طراحی ‌شده و این قابلیت را برای شما فراهم می‌کند تا پیام‌های هوشمند در بازه زمانی‌های تنظیم شده برای کاربران و مشتریان خود ارسال کنید. رایچت می‌تواند بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ ایرانی در زمینه چت آنلاین باشد. زیرا:

  • در گوشه محیط سایت شما فعال شده و کاربران می‌توانند از طریق آن مستقیم سوالات خود را بپرسند.
  • امکان ثبت پیام‌ها در شرایط آنلاین وجود دارد تا بعداً به آنها پاسخ دهید.
  • به اطلاعات خوب و کاربردی از بازدیدکنندگان مانند مکان آنها و یا تعداد بازدید آنها دسترسی دارید.
  • می‌توانید پیام‌های خودکار از قبیل خوش‌آمدگویی و یا راهنمای خودکار را در صفحات سایت فعال کنید.

16- گفتینو (Goftino)

گفتینو یکی دیگر از ابزارهای چت آنلاین ایرانی است که به شکل نیمه رایگان عرضه شده ‌است و برای ۱۰۰ مکالمه در هر ماه هیچ هزینه‌ای از شما دریافت نمی‌کند. البته حضور این ابزار در تعامل با مشتریان شما و توسعه دیجیتال مارکتینگ آنقدر چشمگیر است که قطعاً به خیلی بیشتر از این مقدار چت در هر ماه نیاز پیدا می‌کنید. زیرا:

  • قابلیت اختصاص اپراتورها به صفحات دلخواه سایت را دارید.
  • می‌توانید فایل‌های صوتی را برای کاربران و مشتریان خود ارسال کنید.
  • از قابلیت گفتگوی زنده با کاربران وب‌سایت خود برخوردار هستید.
  • می‌توانید برخی پیام‌های خودکار از قبیل خوش‌آمدگویی و یا راهنمای کمک و مشاوره ارسال کنید.

بهترین ابزارها برای جستجو و تحقیق کلمات کلیدی

اگر فرد باتجربه در دیجیتال مارکتینگ باشید و از اصول سئو محتوا مطلع هستید، قطعاً اهمیت تحقیق کلمات کلیدی را درک می‌کنید. برای دیده شدن باید در مسیر سرچ کاربران خود قرار بگیرید. در غیر این ‌صورت محتوای شما را هیچ‌ کسی نمی‌بیند. در واقع باید بررسی کنید که کاربران هدف شما چه کلمات و یا عباراتی را سرچ می‌کنند تا محتوای خود را براساس همان کلمات تهیه کنید. البته جدا از بحث تجربه می‌توانید از ابزارهای مناسب برای تحقیق کلمات کلیدی استفاده کنید. مانند:

17- گوگل ترندز (Google Trends)

Google Trends قوی‌ترین ابزار برای جستجوی کلمات کلیدی است. چراکه بر پایه اطلاعات خود گوگل فعالیت کرده و نتایج مستند براساس داده‌های گوگل را در اختیار شما قرار می‌دهد. شما می‌توانید از طریق این ابزار آمار جامعی برای سرچ موضوعات و عبارت‌ها توسط میلیون‌ها کاربر در موقعیت‌های مکانی مختلف و یا دوره زمانی‌های گوناگون تهیه کنید. استفاده از گوگل ترندز را به‌ عنوان یکی از بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ برای سئوکارها و یا کارشناسان تحلیل بازار توصیه می‌کنیم، زیرا:

  • از این ابزار می‌توانید برای مقایسه کلمات کلیدی و مقدار جستجوی آنها در اینترنت استفاده کنید.
  • می‌توانید بررسی کنید که در هر منطقه جغرافیایی کدام عبارت‌ها سرچ بالاتری دارند.
  • می‌توانید محبوبیت یک واژه خاص برای سرچ شدن در بازه زمانی‌های گوناگون را بررسی کنید.
  • می‌توانید از عبارت‌ها و کلمات با سرچ زیاد که در حال ترند شدن هستند، مطلع شوید.

18- گوگل کیورد پلنر (Google Keyword Planner)

در همین مقاله از اهمیت گوگل ادز صحبت کردیم. حالا اگر بخواهید در گوگل ادز کمپین تبلیغاتی راه‌اندازی کنید، قطعاً لازم است تا کلید واژه‌های پر سرچ را جستجو کرده و محتوایی براساس آنها تهیه کنید. Google Keyword Planner ابزار تخصصی برای همین کار است. در این ابزار با کارکرد ساده می‌توانید اطلاعات خیلی مهم از آمار جستجوی عبارت‌های مختلف را کاملاً دقیق و مستند تهیه کنید.

بهترین ابزارها برای پیاده‌سازی سرویس‌های نظرسنجی و فرم سازی

هرچه بیشتر با مشتریان خود تعامل کنید، قطعاً آنها را نمک‌گیر تر کرده و به مشتریان پایدارتری تبدیل می‌کنید. برای تعامل برقرار کردن هم روش‌های متنوع وجود دارد و تهیه پرسشنامه و یا نظرسنجی یکی از بهترین روش‌ها است. اما انجام این کار خیلی هم ساده نیست. به‌ هر حال باید با در نظر گرفتن همه‌ی جوانب پرسشنامه و یا فرم‌های خود را برای اهداف گوناگون تهیه کنید. برای این‌کار چند ابزار خوب وجود دارد. مانند:

19- فرم ساز گوگل (Google Forms)

یک سرویس کاملاً رایگان است که توسط گوگل معرفی شده و از آن می‌توانید برای تهیه انواع فرم‌های ساده و یا چند مرحله‌ای استفاده کنید. حتی می‌توانید فرم‌هایی با قابلیت اعتبارسنجی بسازید و در تعامل هر چه بهتر با کاربران خود باشید. این ابزار می‌تواند در جمع بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ شما قرار بگیرد. زیرا:

  • رابط کاربری بسیار ساده و کاربر پسند و در عین ‌حال خوب و جامعی دارد.
  • می‌توانید انواع سوالات از قبیل چند گزینه‌ای، پاسخ کوتاه و یا تشریحی و حتی قابلیت بارگذاری فایل را طراحی کنید.
  • اگرچه فرم‌های آماده در اختیار شما قرار می‌گیرد، اما از قابلیت شخصی‌سازی فرم‌ها از قبیل تغییر رنگ و یا اضافه کردن تصویر برخوردار هستید.
  • می‌توانید پاسخ کاربران را در لحظه تحلیل کرده و به شکل نمودارهای آماری به نمایش درآورید.
  • می‌توانید برای کاربران خود آزمون‌های آنلاین طراحی کنید.

بهترین ابزارهای گزارش‌گیری در بازارهای دیجیتال

تهیه گزارش در هر کسب‌وکاری سخت، خسته‌ کننده و چالش ‌برانگیز است. به ‌هر حال در کسب‌وکار دیجیتالی شما هم به گزارش‌دهی روزانه، هفتگی و یا ماهیانه چه برای کارفرما و یا مشتریان نیاز دارید. برای این‌کار یا باید نگاه سنتی داشته باشید و همه‌چیز را در فایل ورد و یا اکسل تک‌به‌تک وارد کنید و یا نگاه مدرن داشته باشید و از ابزارهای گزارش‌نویسی کمک بگیرید. ابزاری مانند:

20- گوگل دیتا استادیو (Google Data Studio)

با Google Data Studio گزارش‌گیری در دنیای دیجیتال مارکتینگ خیلی ساده‌تر و سریع‌تر از روش‌های سنتی انجام می‌شود. با این ابزار می‌توانید گزارش‌هایی کاملاً پویا از هر نوع پروژه دیجیتال مارکتینگ و در صنایع مختلف تهیه کنید. از طرفی این قابلیت را دارید که گزارش‌های خود را به شکل جدول و یا نمودار درآورید و حتی مادامیکه از اطلاعات آنها استفاده می‌کنید، برای به‌روزرسانی داده‌ها اقدام نمایید. گوگل دیتا استودیو قطعاً سرویس کارآمد و از بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ است، زیرا:

  • برای تهیه هر نوع گزارش از هر نوع پروژه دیجیتالی در هر نوع پلتفرمی مناسب است.
  • برای متریک کردن داده‌ها مانند ترسیم نمودار و یا جدول کارایی دارد.
  • از قابلیت اتصال به سرویس‌های گوگل آنالیتیکس و یا سرچ کنسول برخوردار است.
  • از قابلیت اتصال به منابع داده از قبیل پایگاه داده SQL برخوردار است.
  • به ‌راحتی می‌توانید گزارش‌های تهیه ‌شده و البته نمودارهای ترسیم شده را به اشتراک بگذارید.

فهرست ما چقدر جامع بود؟

ما این فهرست را براساس بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ ۲۰۲۵ تهیه کرده‌ایم و البته معیار خودمان را برای معرفی ابزارهای مناسب کاربران ایرانی در نظر گرفته‌ایم. برای همین در این فهرست به بهترین ابزارهای بین‌المللی دیجیتال مارکتینگ اشاره کرده‌ایم و از تلاش تیم‌های ایرانی برای معرفی ابزارهای کاربردی نیز چیزهایی گفتیم. اما خودتان بهتر می‌دانید که دنیای امروز به ‌سرعت در حال تغییر و تحول است و ابزارهای قدیمی دائماً به‌روز شده و هر سال رقبای جدیدی ظاهر می‌شوند. از طرفی ابزارها با قابلیت‌های نو ظهور نیز در راه هستند. این فهرست صرفاً برای راه‌اندازی دیجیتال مارکتینگ حرفه‌ای در سال ۲۰۲۵ است. اما بهتر است که خودتان را برای ابزارهای جدید با قابلیت‌های بهتر و کارآمدتر نیز آماده کرده باشید.

مـنابــع

این مقاله رو به اشتراک بزار ؛)

NEW PROJECT 

خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدمات تخصـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــصی سئوپالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

خـــــــــــــــــــــــــــــدمات تخصــــــــــــــــــــــــ

ـــــــــــــــــصی سئوپالــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

دوشنبه, 19 می
دوشنبه, 19 می
سئو اینستاگرام چیست؟
1 هفته پیش
24 دقیقه مطلعه

سئو اینستاگرام چیست؟

آرش
بهترین تکنیک‌های لینک سازی خارجی 2025
4 روز پیش
25 دقیقه مطلعه

بهترین تکنیک‌های لینک سازی خارجی در سال 2025

امیرحسین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نویسنده من

اگر علاقه‌مند به نوشتن یا ترجمه مقالات در زمینه سئو، اینستاگرام، بازاریابی دیجیتال و موضوعات مرتبط هستید، فرصت دارید تا با ارسال مقاله‌ای با نام خودتان در سئوپال، تخصص و دانش خود را به اشتراک بگذارید. ما علاوه بر انتشار مقاله شما، نام و لینک شبکه‌های اجتماعی‌تان را نیز به‌عنوان نویسنده درج خواهیم کرد.